بیماری

وحشت زدگی

وحشت زدگی

وحشت زدگی

شرح بیماری: حملات وحشت به صورت ترس شدید و ناگهانی بدون وجود تهدید خارجی بروز می‎کند و معمولا با اختلالاتی همچون تنگی نفس، تهوع، سرگیجه، تنفس تند، تپش قلب، تعریق، درد قفسه سینه
و بی حسی دست و پا همراه است. شاید دلیل این حملات، افسردگی، تنش، اضطراب یا نوعی فوبیا (ترس روانی) باشد، در هر صورت این حملات زودگذر هستند، ولی به دلیل بروز ناگهانی در طول عمر، زندگی شخص را مختل می‎کنند.
با مراجعه به پزشک مطمئن شوید، که حملات ترس به دلیل بیماری‎های قلب نیست و نیز اگر تعداد حملات زیاد است و زندگی شما را مختل می‎کند، باید به پزشک مراجعه کرد.
علائم بیماری: ترس ناگهانی، تپش قلب، تهوع، سرگیجه، تنگی نفس، تعریق، بی حسی دست و پا
پیشگیری: تمرینات زیر مانع حملات ترس یا موجب کاهش آن‎ها می‎شوند:
در صورت شروع حمله، تمرین‎های تنفسی و انبساط عضلات را انجام دهید.
توصیه می‎شود که غذا را در وعده‎ های منظم میل نمایید تا قند خونتان ثابت بماند. ورزش مرتب را در برنامه روزانه خود بگنجانید. مصرف الکل، سیگار، نوشابه‎ های کافئین‎دار و داروهای محرک که بروز حملات را افزایش می‎دهند موجب کاهش احتمال حمله ترس می‎گردد.

نوشته های مشابه


علائم بیماری :

ترس ناگهانی
تپش قلب
تهوع
سرگیجه
تعریق
بی حسی دست
بی حسی پا
تنگی نفس


درمان های خانگی وحشت زدگی :

اگر تنفس تند دارید، داخل یک کیسه نایلونی نفس بکشید. نفس‎کشیدن در یک نایلون یا داخل دو دست، سبب افزایش دی‎اکسیدکربن خون می‎شود. کاهش دی ‎اکسیدکربن خون باعث گیجی، منگی و از حال رفتن می‎شود. برای این کار می‎توانید، ده بار در کیسه نفس بکشید و سپس پانزده ثانیه بیرون از کیسه، تنفس معمولی داشته ‎باشید، تا عادی شدن تنفس این کار را تکرار نمایید.
لزومی ندارد از شرایطی که باعث ترس شما می‎شود، دوری کنید بلکه آمادگی خود را برای مقابله با آن‎ها بالا ببرید، تا به مرور علائم ترس در شما کاهش یافته و از بین برود.
با شروع حمله، تمرکز خود را روی مسایل دیگر که ربطی به ترس شما ندارد معطوف نمایید، تا ترس از بین برود. حملات ترس اگر چه آزار دهنده هستند، ولی موقتی و تقریبا بی خطر می‎باشند.


بیماری های مرتبط

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا