سلامت زنان

4 روش برای آنکه چگونه قاعدگی نامنظم را درمان کنیم؟

قاعدگی نامنظم یکی از عوامل شایع در ناباروری می باشد. علاوه بر این، تغییرات شدید خلق و خوی، وجود لکه های پوستی و احتباس مایعات در بدن، از جمله عوارض نامنظم بودن قاعدگی در زنان به شمار می روند. اما علت قاعدگی نامنظم چیست؟ و چگونه آن را درمان کنیم؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا به پاسخ این پرسش ها بپردازیم.

درمان پریود نامنظم

1-وجود کیست هایی که سبب قاعدگی نامنظم می شوند

یکی از رایج ترین عوامل بروز قاعدگی نامنظم در زنان، وجود انواع کیست های تخمدان و رحم می باشد. این کیست ها با ترشح هورمون هایی در زمان های نامناسب، سبب ایجاد اختلال در زمان تخمک گذاری و در نتیجه قاعدگی می شوند. وجود انواع فیبروم در دیواره رحم و توده های بافتی در تخمدان نیز از جمله مشکلات عمده مسبب بروز قاعدگی نامنظم هستند. خوشبختانه اغلب این کیست ها با سونوگرافی قابل تشخیص بوده و می توان آن ها را با دارو و یا جراحی درمان نمود.

2-قاعدگی نامنظم نتیجه تغییرات هورمونی

یکی از غددی که تأثیر مستقیم بر میزان هورمون های دوران قاعدگی دارد، غده تیروئید است. هر گونه اختلال در عملکرد این غده، سبب بهم ریختگی نظم در سیکل قاعدگی می شود. به همین علت، باید با کمک یک رژیم غذایی صحیح و دارو درمانی، این مشکل را برطرف کنیم.

3-کبد چرب چگونه سبب بروز قاعدگی نامنظم می شود

کبد چرب، یکی از علل غیر مستقیم بروز قاعدگی نامنظم است. دلیل آن نیز کاهش سوخت و ساز بدن و در نتیجه تجمع چربی در ناحیه شکم می باشد. این چربی ها به مرور زمان، در کارکرد غدد درون ریز بدن مانند تیروئید اختلال ایجاد کرده، که در نتیجه آن سبب قاعدگی نامنظم در فرد می شوند.

4-اضافه وزن و تاثیر آن بر قاعدگی نامنظم

تحقیقات نشان داده است که هر چه میزان چربی های بدن شما بیشتر باشد، اختلال در کارکرد غدد درون ریز شما نیز بیشتر خواهد شد. علت این امر، ترشح موادی از چربی های بدن می باشند، که کنترل میزان سیری و گرسنگی بدن را بر عهده دارند. از این رو وجود سطح بالایی از این مواد در خون، سبب اختلال در کارکرد سوخت و ساز بدن شده و در نهایت، تنبلی تخمدان ها و قاعدگی های نامنظم را باعث می شوند. بنابراین یکی از راه های درمان این است که وزن خود را در حالت تعادل نگه داریم.

چگونه قاعدگی نامنظم را درمان کنیم؟ آیا درمانی قطعی برای آن وجود دارد؟

درمان قاعدگی نامنظم نیاز به تشخیص درست علت بروز آن دارد. از این رو هرگز بدون مشورت با پزشک به دارو درمانی نپردازید. اما در این بین روش های بی خطری نیز وجود دارند که نه تنها مضر نبوده، بلکه سبب بهبود عملکرد تخمدان ها و سایر ارگان های بدن نیز می شوند. از جمله این روش ها می توان به ورزش کردن منظم و کاهش مصرف کربوهیدارتها و قندها اشاره کرد. متأسفانه مصرف بیشتر از نیاز قند ها سبب بروز بیماری کبد چرب، چاقی و رشد سلول های سرطانی می شود. برای همین سعی کنید در رژیم غذایی خود، مصرف این مواد را به حد اعتدال برسانید.

چگونه قاعدگی نامنظم را درمان کنیم

پاسخ دیگر بهره گرفتن از طب سنتی است. خوشبختانه طب سنتی به خوبی توانسته در درمان این اختلال به افراد کمک کند.

خرید آنلاین عصاره رازیانه تنطیم کننده قاعدگی زنان

استفاده از گیاهانی نظیر زعفران، افسنطین، رازیانه رومی، جعفری، شقایق نعنایی، گل همیشه بهار با دستورالعمل های توصیه شده توسط متخصص طب سنتی، نه تنها قاعدگی نامنظم را درمان می کند، بلکه در بهبود و کاهش درد های دوران قاعدگی نیز مؤثر می باشد.               

 

منبع: کتاب درمان بیماری ها با طب سنتی و گیاهان دارویی، برگرفته از کتاب القانون فی الطب ابوعلی سینا

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا