بیماری

خشکی چشم

خشکی چشم

خشکی چشم

شرح بیماری:
زمانی که تولید اشک در چشم کافی نباشد یا چشم به خوبی با اشک مرطوب نشود، خشکی چشم ایجاد می‎ گردد. در این حالت بیمار احساس می‎کند جسم خارجی همچون شن در چشمش وجود دارد. زنان یائسه بیشتر از سایر افراد مستعد ابتلا به خشکی چشم هستند. عوامل دیگری مانند، هوای
خشک، قرار گرفتن در مسیر باد، حرارت زیاد در محل زندگی و شناکردن در آبهای کلردار نیز در بروز یا تشدید بیماری مؤثر می‎باشند. مرض قند، التهاب پلک و مصرف برخی از داروها همچون داروهای آنتی‎هیستامین از دیگر عوامل تشدیدکننده خشکی چشم هستند.
جهت تشخیص علت خشکی چشم و بروز ناراحتی‎های دیگر همراه با بیماری، به پزشک مراجعه نمایید.
علائم بیماری: احساس خشکی و وجود جسم خارجی در چشم

نوشته های مشابه


علائم بیماری :

احساس خشکی و وجود جسم خارجی در چشم


درمان های کلینیکی خشکی چشم :

قطره اشک مصنوعی به دلیل داشتن هیپروملوز (Hyperomellose) و ژل چشم که دارای کربومر (Carbomers) است، می‎توانند خشکی چشم را کاهش دهند. مصرف ژل به ‎صرفه‎تر از قطره است؛ زیرا رطوبت‎دهی بیشتری داشته و به دفعات مصرف کمتری نیاز دارد. در حین استفاده از این داروها نباید لنز تماسی به کار ببرید.
با مشورت با دکتر داروساز، نوع مناسبی از پماد برای روغنکاری (تدفین) چشم انتخاب نمایید.
روش کاربرد داروهای چشم به این گونه است، که باید دارو را روی پلک پایین بریزید و دقت کنید که نوک آن با چشم یا سطح دیگری تماس نداشته‎ و میکروبی نگردد.

درمان های خانگی خشکی چشم :

هرگز به مدت طولانی به جایی خیره نشوید. حین کار با رایانه در فواصل منظمی چشمانتان را استراحت دهید و پلک بزنید.
اگر در آغاز ابتلا به بیماری هستید با اشک مصنوعی چشمانتان را مرطوب نمایید.
قبل از خواب، پماد مناسب رفع خشکی چشم به کار ببرید. اگر در خانه رادیاتور دارید، با قرار دادن یک کاسه آب روی آن رطوبت هوا را افزایش دهید. هر روز 6 تا 8 لیوان آب بنوشید و مصرف موادی مانند چای، قهوه و کوکا را که دارای کافئین هستند، کاهش دهید. این مواد، آب بافت‎ها را کم می‎کنند.
حین شنا، عینک محافظ بپوشید. در محیط پر از دود و آلودگی قرار نگیرید. در مکان‎های بادزا، سایبان دو طرف عینکی که جلوی دود و گردوخاک را می‎گیرد، استفاده کنید.
 


بیماری های مرتبط

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا