بیماری

جویدن ناخن

جویدن ناخن

جویدن ناخن

شرح بیماری: جویدن ناخن نوعی عادت است که از کودکی و نوجوانی شروع شده و معمولا در بزرگسالی از بین می‎رود، اما تعدادی از افراد هستند که این عادت ناخوشایند را حتی در بزرگسالی نیز
همراه خود دارند که مسلماً به وجه اجتماعی آن‎ها آسیب وارد می‎کند. به علاوه، جویدن ناخن و پوست اطراف آن سبب بدشکل شدن ناخن و انتقال میکروب بین دهان و دست شده و زمینه برای بروز عفونت ناخن فراهم می‎گردد. خشن و چاک‎دار شدن ناخن باعث احساس خجالت در شخص مبتلا می‎شود.
اگر اطراف ناخن مترشح و سرخ شود یا خونریزی کند یا خود و کودکتان نشانه‎های دیگری مانند مو کندن و بدخوابی و استرس دارید به پزشک مراجعه نمایید.
علائم بیماری: جویدن ناخن، بدشکلی ناخن، چاک دار یا زخمی شدن اطراف ناخن
 

نوشته های مشابه


علائم بیماری :

جویدن ناخن
بدشکلی ناخن
چاک دار یا زخمی شدن اطراف ناخن


درمان های خانگی جویدن ناخن :

روبروی آینه بایستید و بنگرید که چه کار ناپسندی انجام می‎دهید.
ناخن‎هایتان را کوتاه کرده و سوهان بکشید تا لبه‎ای برای جویدن نداشته‎باشید. نوک انگشتان خود را با نوار چسب بپوشانید. در مواقعی که قصد جویدن ناخن دارید، دستان خود را مشغول کار دیگری مانند گردانیدن دانه‎های تسبیح، گرفتن قلم، بازی با گل یا خمیر مجسمه‎بازی کنید.
روی ناخن‎ها، محلول ضد ناخن‎جوی بمالید. محلول ضد ناخن‎جوی، بسیار تلخ است و جلوی جویدن ناخن را می‎گیرد که باید مانند لاک ناخن روی ناخن‎ها بکشید. این دارو برای کودکان بزرگتر از 5 سال قابل استفاده است و باید بدون تحمیل برای کودک به کار برود.وقتی تا حدی در ترک عادت موفق شدید به خودتان جایزه بدهید، مثلا یک سری وسایل مانیکور.
به مدت حداقل دو هفته، ناخن مصنوعی به کارببرید تا فرصت کافی برای ترک عادت داشته‎باشید. اگر کودک شما این مشکل را دارد او را سرزنش نکنید بلکه تلاش نمایید عوامل استرس‎زا را از او دور کنید. به تعداد روزهایی که کودک موفق به ترک عادت می‎شود، یک ستاره به او بدهید وقتی که ستاره‎ها به تعداد معینی رسید برای او یک هدیه بخرید.


بیماری های مرتبط

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا