بیماری

مشکلات لنز تماسی

مشکلات لنز تماسی

مشکلات لنز تماسی

شرح بیماری: بیشتر اوقات مشکلات لنز چشم ناشی از رعایت نکردن کامل بهداشت، جای‎گیری نادرست لنز، حساسیت به مواد پاک کننده لنز و وجود گرد و خاک یا بادخیز بودن محیط زندگی است. استفاده
طولانی از عدسی چشم (لنز)، وجود گرد و خاک بین آن و قرنیه نیز می‎توانند باعث حساسیت چشم، قرمزی و آبریزش آن شوند. در برخی از موارد، لنز خورده می‎شود و به زیر پلک می‎رود که باید آن را به جای خود برگرداند.
هشدار: چنانچه دچار درد یا تاری دید یا ترس از نور و قرمزی شدید چشم شدید و یا ترشح چشمی یا مشکل دیگری در چشمتان به وجودآمد باید نزد پزشک بروید.
علائم بیماری: بروز حساسیت به لنز، قرمزی و آبریزش چشم، در برخی موارد ترشح چشم

نوشته های مشابه


علائم بیماری :

بروز حساسیت به لنز
قرمزی چشم
آبریزش چشم
ترشح چشم


درمان های کلینیکی مشکلات لنز تماسی :

قطره چشمی که دارای نمک سدیم کلرید است، می‎تواند چشم را روغن کاری کرده و به گذاشتن و برداشتن لنز کمک کند. سایر قطره‎های چشمی ممکن است به عدسی (لنز) آسیب وارد کنند و نباید بدون تجویز پزشک یا داروساز استفاده شوند.

درمان های خانگی مشکلات لنز تماسی :

اگر عدسی چشم شما را تحریک می‎کند، آن را به مدت یک تا دو ساعت درآورید، تا علائم برطرف شود. ولی چنانچه با استفاده دوباره از عدسی، تحریک دوباره ایجاد شود باید به پزشک مراجعه نمایید.
قطره چشم مناسب عدسی تماسی به کار ببرید.
قبل از خواب، شنا و حمام کردن، لنز را بردارید. طبق مدتی که کارشناس برای شما تعیین نموده، از لنز استفاده کنید نه بیشتر. اگر برایتان مقدور نیست، زمان طولانی لنز را کنار بگذارید، لااقل هر چند وقت یک بار آن را به مدت کوتاهی بردارید مگر آن که لنز شما دائمی باشد.
قبل از دست زدن به عدسی لنز، دستان خود را با صابون ضدعفونی کرده و خوب بشویید. عدسی‎ها را پس از برداشتن با محلول مخصوص بشویید و در مایع خودش نگهداری کنید. ظرف عدسی را پاک کرده و در هوا خشک کنید. هرگز با کمک آب دهان یا آب، عدسی را خیس نکنید.
عدسی را قبل از آرایش در چشم بگذارید و هر نوع اسپری را به سمت چشم نپاشید.
در مورد عدسی‎هایی که فقط یک روز از مصرف آن‎ها گذشته احتمال آلودگی و ناراحت کردن چشم بسیار کم است. با این وجود از اپتومتریست راهنمایی بخواهید.
در صورت پیدا نبودن عدسی، احتمال زیر پلک رفتن آن وجود دارد.
برای آن که عدسی قرار گرفته در زیر پلک را به سر جایش برگردانید، اقدامات زیر را انجام دهید:
در مرحله اول، دو تا سه قطره از محلول چشمی را به کار ببرید؛ تا عدسی به جای خود برگردد. اگر اقدام قبلی مؤثر نبود، با یک انگشت به آرامی روی پشت پلک فشار وارد کنید تا عدسی جا بیفتد.


بیماری های مرتبط

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا